Product Kaluwihan

  • 1Coat Machine

    Coat Machine
  • 2Semi-manufactures

    Semi-manufactures
  • 3Sheet Cutters

    Sheet Cutters
  • 4Cutted Paper

    Cutted Paper
  • 5rewindering

    rewindering
  • 612000m Reels

    12000m Reels
  • 7Workshop Corner

    Workshop Corner
  • 8Entrucking

    Entrucking
  • 9Punching

    Punching
  • 10Computer Printing Paper

    Computer Printing Paper

About Company

Shandong tulus PAPER CO., LTD. iku sawijining perusahaan saka-quality kertas salinan carbonless (kertas NCR) lan supplier kertas termal. Perusahaan nduweni lisensi kanggo ngimpor lan ekspor dening itself.We duwe klompok tim technical lan kepemimpinan banget. Mr. Xinhe Li, Umum Manager of Our company, ana GM saka Sishui Jinyi Paper Co., Ltd. Dheweke wis luwih saka 20 taun pengalaman teknologi manajemen produksi kanggo kertas NCR lan kertas termal. Panjenengané mimpin tim kanggo gawé "Jinyi" account NCR kertas misuwur kabeh ndonya lan dadi wakil khas dhuwur-bahan kertas NCR.



newsletter

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Hubungi kita

Kita tansah siap kanggo you.There akeh cara kanggo hubungi you.You bisa nyelehake kita baris. Menehi kita telpon utawa ngirim lan email.choose apa cocog karo sampeyan paling.
Address
No.11 Road.Economic Development Zone.Sishui County.Jining City.Shandong Province.PR China
E-mail
dearli@126.com
telpon
86-537-4218999
86-15805475878