produk Kaunggulan

  • 1Coat Machine

    Coat Machine
  • 2Semi-manufactures

    Semi-manufactures
  • 3Sheet Cutters

    Sheet Cutters
  • 4Cutted Paper

    Cutted Paper
  • 5rewindering

    rewindering
  • 612000m Reels

    12000m Reels
  • 7Workshop Corner

    Workshop Corner
  • 8Entrucking

    Entrucking
  • 9Punching

    Punching
  • 10Computer Printing Paper

    Computer Printing Paper

ngeunaan Company

Shandong ikhlas kertas CO., LTD. mangrupakeun produsén of-kualitas High kertas salinan carbonless (kertas NCR) jeung supplier kertas termal. parusahaan boga lisénsi pikeun ngimpor jeung ékspor ku itself.We boga grup tina tim téknis sarta managerial alus teuing. Bapak Xinhe Li, anu General Manajer sahiji parusahaan kami, nya éta GM of Sishui Jinyi Paper Co., Ltd. Anjeunna boga leuwih ti 20 taun pangalaman tina téhnologi sarta manajemén produksi pikeun makalah NCR na kertas termal. Anjeunna mingpin tim pikeun ngahasilkeun "Jinyi" merk NCR kertas kawentar sakuliah dunya sarta jadi wawakil has tinggi-grade kertas NCR.



newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

ngahubungan kami

Kami salawasna siap ngabantu you.There seueur cara ngahubungan you.You bisa teundeun urang di garis. Masihan kami panggero atawa ngirim hiji email.choose naon cocog maneh paling.
alamat
No.11 Road.Economic Development Zone.Sishui County.Jining City.Shandong Province.PR Cina
Surélék
dearli@126.com
telepon
86-537-4218999
86-15805475878